Compania Romprest SA continuă in zilele urmatoare campania de conștientizare demarată duminica în București. Mai multe mașini de salubrizare vor parcurge un traseu pe cele mai importante bulevarde din Sectorul 1 și vor înștiința locuitorii din zonă în legătură cu întreruperea iminentă a serviciului de salubrizare. În același timp, acțiunea Companiei Romprest este și un apel de ultim moment transmis primarului de sector, doamna Clotilde Armand pentru plata datoriilor uriașe acumulate de administrația locală. Refuzul primarului de a face plățile pentru serviciile prestate, confirmate si facturate în ultimele sase luni a generat o situație fără ieșire pentru Romprest, care este în pragul insolvenței și nu mai are resurse pentru plata salariilor și a combustibilului. Compania Romprest își afirmă, încă o data, disponibilitatea totală pentru un dialog instituțional cu Consiliul Local al Sectorului 1 pentru punerea în aplicare a măsurilor de soluționare legală a conflictului.

MAI SUNT PATRU ZILE ÎN CARE PUTEM ALEGE ÎMPREUNĂ CALEA CĂTRE O SOLUȚIE RAȚIONALĂ!

© Copyright 2021 Compania Romprest Service SA. Toate drepturile rezervate.